Üyelerimizi Hibe ve Teşviklerden Yararlanmaya Davet Ediyoruz

23 Mayıs 2019
Üyelerimizi Hibe ve Teşviklerden Yararlanmaya Davet Ediyoruz

Türkiye’de işletmelerin güçlendirilmesi, iş hacimlerinin gelişmesi, yeni yatırımların teşvik edilmesi hedefleriyle farklı kamu kurumları tarafından çeşitli konu ve önceliklerle sağlanan destekler bulunmaktadır.

Devlet destekleri olarak adlandırılan bu desteklerin bazıları yıl boyunca başvuruya açıkken bazı destekler dönemsel olarak yapılan proje başvuru çağrıları ile duyurulmaktadır.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)  olarak üyelerimizin bu desteklerden en iyi şekilde yararlanması adına eğitim, tanıtım ve danışmanlık faaliyetleri yürütmekteyiz.

Çorlu TSO olarak Bölge ekonomisine ve gelişimine katkı sağlamak, siz değerli üyelerimizin rekabet gücünü arttırmak, Ajans faaliyetleri ve özellikle devlet destekleri hakkında bilgi vermek amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde; Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Gamze Sarıca 15 günde bir Odamızda mesai saatleri içerisinde hizmet verecektir.

Üyelerimizin ve girişimci adaylarının destekler konusunda doğru bilgiye, doğru kaynaktan ulaşabilmeleri amacıyla sizleri Odamıza bekliyoruz.