TOBB Yapı Malzemeleri (G İşareti, kalite denetimi vb.) Sektörü Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti

14 Haziran 2012
TOBB Yapı Malzemeleri (G İşareti, kalite denetimi vb.)  Sektörü Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti

Avrupa Birliği (AB) tarafından  finanse edilen, 4,8 milyon Avro bütçeye sahip, resmi olarak 3 Mayıs 2010 tarihinde başlayan ve 27 aylık ulgulama dönemine sahip olan, kamu kesimini temsilen Ekonomi Bakanlığı'nın özel sektörü  temsilen Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) ana faydalanıcısı olduğu Türkiye'de Kalite Altyapısının Güncellendirilmesi (TKAD) Projesi kapsamında, özel sektöre yönelik olarak planlanan bilgilendirme semineri; AB mevzuatı ve uygulamalarına yönelik olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin koordinasyonunda, odalar, borsalar ve yetkili kuruluşlarımızla işbirliği halinde, hazırlanan program dahilinde 14 Haziran 2012 Perşembe günü Odamızda Yapı Malzemeleri (G İşareti, kalite denetimi vb.)  sektörü ile ilgili seminer gerçekleşti.

Seminerde; Eğitmen Michel BAZİN ve Cüneyt Sami AKIN;  Yapı Malzemeleri Yönetmeliği'ne Giriş, Yapı Malzemeleri, AB'deki Uygulamalar, Türkiye'deki Uygulamalar hakkında katılımcılara genel bilgiler verdiler.