Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Çorlu TSO´da Biraraya Geldiler

11 Haziran 2012
Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Çorlu TSO'da Biraraya Geldiler

Tekirdağ  İl Kadın Girişimciler Kurulu Çorlumuzu ve Odamızı temsil eden Kadın Girişimcilerimiz 11.06.2012 tarihinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında biraraya gelerek tanışma fırsatı buldular.

Toplantıya Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Beste Emre Güngör, Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu katılımda bulundular.

Toplantıda konuşan Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; "Ülkemizdeki Kadın Girişimcilerin potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi, çalışma hayatına daha etkin katılımların sağlanması amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda  oluşturulan  Kadın Girişimcilerin yeniden yapılandırma sürecine girdiğini, Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu'nda toplamda Çorlumuzu ve Odamızı temsil eden Kadın Girişimci sayısının 45 olup; 8'ini ise üniversite öğrencilerinin oluşturduğunu söyleyerek; Kadın Girişimcilere başarılar diledi.  Odamızın Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulunun yanında her zaman yer alacağını bilmenizi istiyorum dedi.