Çevre Mevzuatı Bilgilendirme Toplantısı

30 Mayıs 2019

Tarih     :30/05/2019

Sayı       :5133

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nün 29.05.2019 tarihli ve 13070673-100-E.11065 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Dünyada her yıl çevre duyarlılığı ve farkındalığının artırılması amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü olarak kutlandığı belirtilmiştir.

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında İlimizde bulunan sanayi tesislerine ve temsilcilerine/çevre görevlisi ve danışmanlık firmalarına yönelik olarak 12.06.2019 tarihinde saat 14:00’da Odamız Batı Eğitim Salonunda Valiliğimiz (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) tarafından Çevre Mevzuatı bilgilendirmesi ve İlimizdeki karşılaşılan sorunlar kapsamında toplantı yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.