Teknogirişim Sermaye Desteği Hk.

31 Mayıs 2019

Tarih      :31/05/2019

Sayı        :5187

İlgi: TOBB’nin 27.05.2019 tarih ve 5562 sayılı yazısı

İlgi'de kayıtlı yazıda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı’ndan (TÜBİTAK) alınan ilgi yazıda 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı Kapsamında Başkanlıklarınca teknogirişim sermaye desteği verildiği belirtilerek, 2018 yılı Çağrısı ikinci dönemi kapsamında desteklenmesi uygun bulunan 156 girişimcinin bilgileri iletilerek, şirket kuruluş aşamasında Birliğimiz tarafından sağlanan indirim ve muafiyetlerin uygulanması talep edilmektedir.

Anılan listede yer alan 156 girişimci tarafından kurulacak işletmeler ile şirketlerin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yayımlanacak kuruluş ilanlarının kelime ve gazete ücretleri mevcut teknogirişim sermaye desteği uygulaması çerçevesinde 0,01 TL (1 kuruş) olarak uygulanacak olup, girişimci listesine http://hts.tobb.org.tr internet sitesi Duyurular bölümünden erişilebilecektir.

Bilgilerinize sunarız.