13 Haziran 2019
Batı Karadeniz Odalarından Odamıza Ziyaret

Akçakoca TSO, Alaplı TSO, Bolu TSO, Çaycuma TSO, Düzce TSO, Devrek TSO, Gerede TSO ve Kdz Ereğli TSO Başkan ve Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterlerinden oluşan Batı Karadeniz Odaları heyeti 13 Haziran 2019 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na (Çorlu TSO) ziyarette bulundular.

Ziyarete TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay,  Meclis Başkanımız Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Cem Tunalı, Gönül İşbul ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

Odalarımız ile Çok Daha Güçlü İlişkiler Kuruyor, Üyelerimize Yeni Fırsatlar Yaratıyoruz

Odalar arası iletişimi güçlendirmek, hizmet standartlarını yükseltmek, ortak faaliyetler tertiplemek ve  çalışmalar ile daha etkin ve nitelikli projeler üretmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerde işbirliği yaparak odaların sosyal kalkınmaya olan katkısını artırmak ve bu ortaklığın bölgelerde bulunan diğer oda ve borsalara örnek olmasını sağlamak amacıyla gerçekleşen ziyarette konuşan  Meclis Başkanımız Erdim Noyan; “Üst kuruluşumuz Odalar ve Borsalar Birliğimizin bizlerle beraber bir dünya odası olduğunun en güzel kanıtı siz değerli odalarımızla  ilişkilerimizin günden güne artmasıdır. Odalarımız ile çok daha güçlü ilişkiler kuruyor, üyelerimize yeni fırsatlar yaratıyoruz. Bu ziyaretleriniz bizim için çok önemli olup; siz değerli odalarımız ile ilişkilerimizi devamlı canlı tutmaya çalışmaktayız. Karşılıklı ziyaretler yapmalıyız ki bu görüşmelerimizde mutlaka il ve ilçelerimiz iş adamlarını da bir araya getiren ikili iş görüşmelerini etkin kılmaya çabalamalıyız. Bu da hedeflerimize uygun olarak üyelerimize yeni iş ve ortaklık fırsatları yaratacaktır” açıklamasında bulundu.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü yardımı, imkânı, tecrübeyi ve bilgi birikimini karşılıklı paylaşmaya hazırız. Bugün bu ziyaret vesilesiyle ülkemiz ekonomisi ve üreticisine yarar sağlayacak hizmetleri birlikte istişare edecek olmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte olursak güçlü olacağımıza sonuna kadar inanıyorum” dedi

Bu Birlikteliğimizin Bölgemiz İçin Katma Değer Yaratacaktır

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Haluk Bayındır; “Çorlumuz elverişli doğal yapısı, güçlü ulaşım bağlantıları, mevcut organize sanayi bölgeleri, iş olanakları  ve stratejik önemi ile Trakya’nın en büyük ve gelişmiş ilçesi durumundadır. Karşılıklı hizmet standartlarımızın artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği ile daha kapsamlı faaliyetler ve projeler hazırlamak, bölgemizdeki sanayi ve ticaretin gelişmesine katkı sağlamak açısından bu ziyaretiniz bizler için çok önem taşıyor. Bugün burada katılım sağlayan tüm odalar adına bu birlikteliğimizin bölgemiz için katma değer yaratacağına inanıyor, hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bu Ziyaretler İş Birliklerini ve Üye Hizmetlerini Artıracaktır

Misafirperverliklerinden dolayı Çorlu TSO’ya teşekkürlerini sunan Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant; “Konum olarak Trakya’nın önemli noktasında bulunan, faaliyet ve projeleriyle örnek olan Çorlu TSO’ya bizleri misafir ettiği için tüm Batı Karadeniz Odaları adına teşekkürlerimi sunarım. Bu gibi ziyaretler sonucunda iş birlikleri doğacak, üye hizmet kalitesi artacak ve ortak projeler ortaya çıkacaktır.” dedi.

Toplantı oda başkanlarının karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ