Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı

Sayı        :5379

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 11.06.2019 tarih ve 3048 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Birliğimiz ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) arasında 3 Temmuz 2018 tarihinde imzalanan Mutabakat Zaptı ile "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu" kurulmuştur. Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu, Türkiye ile KKTC arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu tarafından, 26 Haziran 2019 Çarşamba günü Golden Tulip Lefkoşa Otel'de "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı" düzenlenecektir.

Konferans kapsamında, KKTC'de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanısıra, eğitim, turizm, tarım ve bilişim teknolojilerine ilişkin sektörel panel ve devamında iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidi için http://ekonomikonferansi.tobb.org.tr linkinde yer alan başvuru formunun en geç 18 Haziran 2019 Salı mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir. Söz konusu link üzerinden taslak programa ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,