20 Haziran 2019
Üyelerimiz 42.Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarını Ziyaret Etti

Odamız, üyeleri 18-22 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen 42. TURKEYBUILD İstanbul 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katıldı.

Fuar ziyaretine katılan sektör temsilcileri, 42. yaşını kutlayan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, toplamda 100.000m2, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.250 katılımcı ile Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşıyan yapı fuarında sektörde meydana gelen gelişmeleri yakından takip ederek bilgi alma şansına sahip oldu.

Katılım sağlayan üyelerimiz, organizasyonu sağlayan Odamıza yapı ve inşaat sektörüne sağladığı destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, Odanın yurt içinde ve yurt dışında düzenlediği iş gezilerinin sektör temsilcileri için gelişen teknolojileri yerinde görmeleri, yapılacak çalışmalarda yeni vizyonların oluşmasına ve olası iş birliklerinin sağlanması adına büyük önem taşıdığını ifade ettiler.

HABER GÖRSELLERİ