Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´tan Odamıza Ziyaret

5 Ağustos 2019
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´tan  Odamıza Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol,  Meclis Üyesi Kadir Emre Uzun ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’e  05 Ağustos 2019 Pazartesi günü ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Sanayinin ve ticaretin merkezi olan Çorlu’da gerek üye sayısı gerekse yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Çorlu TSO’nun çalışmalarını yakından takip etmekteyim.  İlimiz ve bölgemiz için hep beraber çalışacağız. Böyle başarılı bir odanın bölgemiz için çok önemli olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Bölgemize değer sağlayacak, şehrin gelişip, güzelleşmesine, sosyo-ekonomik kalkınmasına ivme kazandıracak çalışmalarda desteğinizi görmek bizleri mutlu etmektedir. Çorlu ve bölgemiz için projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.