5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz´den Odamıza Veda Ziyareti

20 Ağustos 2019
5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz´den Odamıza Veda Ziyareti

2019 yılı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Atama ve Terfi Kararları gereği 30 Ağustos 2019 tarihinden geçerli olmak üzere emekliye ayrılan 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, 20 Ağustos 2019 Salı günü Odamıza  veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyesi Gönül İşbul hazır bulundular.

Ziyarette konuşan Tümgeneral Gürsel Yüz, “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ederim. Bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli pay sahibi oldunuz. Biz burada ki görevimizi tamamladık. Bu ilçeden güzel bir izlenim ve başarılarla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’da “Şahsınızı bölgemize yapmış olduğunuz hizmetleriniz ve samimiyetinizle hatırlayacağız. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.