İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan´dan Odamıza Ziyaret

21 Ağustos 2019
İyi Parti Tekirdağ Milletvekili  Enez Kaplan´dan Odamıza Ziyaret

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İl Başkanı Sertaç Alkaya, İlçe Başkanı M. İlker Atasever ve beraberindeki heyet 21 Ağustos 2019 Çarşamba günü Odamızı ziyaret ettiler.

Ziyarette; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven ve Cem Tunalı hazır bulundular.

Ziyarette ülkenin ve bölgenin en önemli ticaret ve sanayi odalarından biri olduğunu ifade eden İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yapılan bu çalışmalarla hem bölgemize hem de Çorlu’ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağladığına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çorlu büyük bir sanayi kentidir. Üyelerimizin yararına olacak çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz devam ediyor. Çorlu ve Bölgemiz için yaptığımız çalışmalarda siyasi partilerin desteğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Çorlu ve bölgemiz için projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Ayrıca; Çorlu’nun il olması hususunda ki  taleplerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı  İzzet Volkan’a  İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’dan destek geldi.