Odamız 13. Meslek Komite Üyeleri Sigorta Acenteleri Kurultayı´na İştirak Ettiler

22 Ağustos 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde 22 Ağustos 2019 Cuma günü düzenlenen Sigorta Acenteleri Kurultayı’na Odamız 13. Meslek Komite Üyeleri; Ümit Kurtulmuş ve Hüseyin Toker katılımda bulundular.

İlk kez düzenlenen ve acentecilik mesleğine ilişkin güncel konuların ele alındığı  kurultayda  TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut, TSB Genel Sekreteri  Mehmet Akif Eroğlu ve Müsteşar Dr. Ahmet Genç’in yanı sıra sigorta acenteleri il delegeleri, sektörel kurum ve kuruluşların temsilcileri, mesleki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile diğer sektör temsilcileri de yer aldı.