Odamız 12. Meslek Komitesi Personel ve Öğrenci Taşımacılığı Hizmeti Veren Oda Üye Firmaları İle Bir Araya Geldi

23 Ağustos 2019

Odamız 12. Meslek Komitesi 23 Ağustos 2019 Cuma günü personel ve öğrenci taşımacılığı hizmeti veren Oda üye firmaları ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya; 12. Meslek Komite Başkanı Kazım Çelebi, Başkan Yardımcısı Nadir Samancı, Komite Üyeleri; Mustafa Filiz ve Metin Babacan katılımda bulundular.

Toplantıda; Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz ekonomik süreç ile ilgili yapılabilecek çalışmalar  kapsamında öneri ve  talepler görüşüldü. Sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ