Berlin Teknik Üniversitesi´nden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´a Ziyaret

23 Ağustos 2019

Berlin Teknik Üniversitesi’nden Araştırmacı Elke Beyer, Anke Hagemann, Araştırma Görevlisi İlkim Er, Araştırma Ortağı  Ina Valkanova ve Arel Üniversitesi Araştırma Ortağı Pelin Olcay  23 Ağustos 2019 Cuma günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ziyarette bulundular.

Berlin Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Uluslararası Şehircilik Kürsüsü Transnational Production Space (Ulusötesi Üretim Mekanı) isimli bir proje  kapsamında yapılan ziyarette; Çorlu'da genel olarak hangi ekonomik sektörlerin önem oluşturduğu, Çorlu’nun sanayisinin bölgesel ve ulusal önemi, Bulgaristan ile sınır ötesi ilişkilerin önemi, Tekstil sektörünün Çorlu’da sanayinin gelişimindeki rolü ve günümüzdeki önemi, 1980'lerden bu yana Çorlu’nun endüstriyel büyümesi, Çorlu’nun günümüzde sanayi kalkınmasında konumsal olarak avantajları ve dezavantajları, Endüstrinin şehir üzerindeki etkisi, Çorlu'da gelecekteki endüstriyel ve ekonomik kalkınma için vizyon ve strateji konularında Yönetim Kurlu Başkanımız İzzet Volkan tarafından  bilgiler verildi.