28 Ağustos 2019
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası´ndan Bursa Ticaret Borsası´na Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz  28 Ağustos 2019 Çarşamba günü Bursa Ticaret Borsası’na (Bursa TB) ziyarette bulundular.

Odamız Yöneticileri, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve Meclis Üyeleri tarafından ağırlandılar.

Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Bursa TB Yöneticilerine teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Odamız çalışmaları, projeleri ve bölgemiz hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren TOBB Yönetim Kurulu Üyesi  ve  Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ise Bursa Ticaret Borsası’nın faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Ziyarette, Odamız ve Bursa TB olarak Ülkemiz ve bölgelerimiz için yapılabilecek projeler ve işbirlikleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ