26. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü´den Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´a Ziyaret

29 Ağustos 2019

26. dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, 29 Ağustos 2019 Perşembe günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ziyarette bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; "Şahsım adına belirtmek isterim ki sizleri Odamızda görmekten dolayı son derece mutluluk duydum. Çorlu olarak sürekli gelişiyor ve yenileniyoruz. Kamu kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve bireyler olarak bizlere çok önemli görevler düşüyor. Bölgemizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye götürecek çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin deneyimleri ve tavsiyeleri bizler için çok önemlidir” dedi.

CHP 26. dönem Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü; "Bölgemizin en önemli ticaret ve sanayi odalarından biri olan Çorlu TSO'nun yapmış olduğu faaliyetler, hem bölgemize hem de Çorlu'ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlamaktadır. Hedefimiz, bölgemizi daha ileri seviyeye taşımaktır. Ülkemize ve milletimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz”  ifadelerini kullandı.