Meslek Komite Başkanları Toplantısı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Gerçekleşti

29 Ağustos 2019

Odamız Meslek Komite Başkanları Toplantısı “Kariyerim Meslek Lisesi Projesi” kapsamında proje okulu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan Meslek Komite Başkanları ve Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ümit Bilir ve bölüm öğretmenleri katılımda bulundu.

Proje kapsamında Fabrika Otomasyon Laboratuvarı ve atölyeler ziyaret edilerek öğrenci projeleri hakkında bilgiler edinildi.

Ziyaret sırasında atölyelerin önemine değinen Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; “Bu atölyeler sayesinde öğrenciler lise hayatlarından itibaren mesleklerinde bilgi sahibi olarak tecrübe kazanmaktadırlar. İş dünyasına düşen görev ise bu öğrencilere iyi bir staj ortamı kazandırmaktır” dedi.

Ziyaretler sonrasında gerçekleşen toplantıda konuşan İzzet Volkan; “Bölgedeki eğitim kalitesinin artırılması ve üye firmalara nitelikli ara eleman yetiştirilmesine katkıda bulunacağız. Hem iş dünyasının işine yarayacak hem de öğrencilerin stajlarını en iyi şekilde yaparak iş hayatına hazırlanmalarını sağlayacak projeyle Çorlu’da bir başarı hikayesi yaratmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ