Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Olağan Toplantısına İştirak Etti

4 Eylül 2019
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu  Olağan Toplantısına İştirak Etti
Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, 04 Eylül 2019 Çarşamba günü Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Teknopark Yönetim Kurulu  Olağan toplantısına iştirak etti.

NKÜ Rektörlük Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya; NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, NKÜTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay,  Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, NKÜ Genel Sekreteri Murat Kamil Tırpancı, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Arabul ve Fatih Uysal  katılımda bulundular.