Almanya Schengen Mobil Vize Hizmeti "iDATA" 23 Eylül 2019´dan itibaren Çorlu TSO´da Faaliyete Başlayacaktır

9 Eylül 2019

09.09.2019

Almanya Schengen Vizesi için başvurularınızı artık Çorlu TSO’dan  yapabilirsiniz.

İDATA, Türkiye’de Almanya vize başvurusu için resmi olarak yetkilendirilmiş tek kuruluştur. 23 Eylül 2019 tarihi itibariyle, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası binasındaki yeni İDATA ofisinde mobil başvuru hizmetine başlayacaktır. Trakya Bölgesi’ne özel olarak sunulan bu yeni hizmet ile İDATA biometrik işlem cihazı ve yetkili ekibi sayesinde, vize başvurusu yapmak isteyen kişilere daha üstün hizmet ve ulaşım kaynaklı zaman ve maliyet avantajı sağmaktadır.

İDATA Çağrı Merkezinden +90 850 460 05 80 randevu alabilirsiniz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda faaliyete başlayan İDATA Mobil başvuru ofisi, Almanya Schengen Vize başvurularınızı kabul edecektir. Başvurunuza ait Vize harcı ve İDATA Koordinasyon bedeli, başvuru sırasında İDATA Mobil ofisinde tahsil edilmektedir.

Mobil başvuru hizmeti hakkında sorularınız için +90 850 460 05 80 numaralı hattan İDATA Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz veya www.idata.com.tr web sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

İzzet VOLKAN

Yönetim Kurulu Başkanı

İDATA Mobil Başvuru Ofisi Adres:

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası 2 .Kat

Zafer Mahallesi Şehitler Cad. No:6 ÇORLU