Almanya Schengen Vize Başvuru Noktası Çorlu TSO´da Açılacak

9 Eylül 2019
Almanya Schengen Vize Başvuru Noktası Çorlu TSO´da Açılacak

Türkiye’de Almanya vize başvurusu için resmi olarak yetkilendirilmiş tek kuruluş olan İDATA 23 Eylül 2019 tarihi itibariyle, Odamızda yeni İDATA ofisinde mobil başvuru hizmetine başlayacaktır.

İDATA Mobil Başvuru Ofisi’nin açılmasıyla ilgili açıklamada bulunan  Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan “Trakya Bölgesi’ne özel olarak sunulan bu yeni hizmet ile İDATA biometrik işlem cihazı ve yetkili ekibi sayesinde, vize başvurusu yapmak isteyen kişilere daha üstün hizmet ve ulaşım kaynaklı zaman ve maliyet avantajı sağmaktadır. İDATA Çağrı Merkezinden +90 850 460 05 80 randevu alabilirsiniz. Odamızda faaliyete başlayan İDATA Mobil başvuru ofisi, Almanya Schengen Vize başvurularınızı kabul edecektir. Başvurunuza ait Vize harcı ve İDATA Koordinasyon bedeli, başvuru sırasında İDATA Mobil ofisinde tahsil edilmektedir. Mobil başvuru hizmeti hakkında sorularınız için +90 850 460 05 80 numaralı hattan İDATA Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz veya www.idata.com.tr web sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.” Dedi.

İDATA Mobil Başvuru Ofisi Adres:

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası 2 .Kat

Zafer Mahallesi Şehitler Cad. No:6 ÇORLU