Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Vagon ve Lokomotif Sektörü İş Forumu ve İkili İş Görüşmelerine” İştirak Etti

3 Ekim 2019

Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım'ın himayelerinde, Trakya Kalkınma Ajansı ve Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, Çorlu ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odalarının iş birliğinde, vagon ve lokomotif üreten ulusal firmaların Bölgemizde bulunan firmalar ile ikili iş görüşmeler yapması amacıyla düzenlenen iş forumu 03 Ekim 2019 Perşembe günü Çorlu Hilton Otel’de gerçekleşti.

İş Forumuna; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, NKÜ Rektörü  Prof. Dr. Mümin Şahin, Tekirdağ  Sanayi  ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürü Özay Cebeci katılımda bulundu.

İş Forumunda Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, Türkiye Lokomotif Sanayi AŞ, Türkiye Vagon Sanayi AŞ, Durmazlar Makine Sanayi ve Ticaret AŞ., Ti Vagon AŞ. gibi büyük üreticiler katıldılar. Forum kapsamında söz konusu üreticiler tanıtım sunumları yaparak, talep ettikleri parçalar ve Trakyalı tedarikçiler ile iş birliği imkanlarını ortaya koyarak bölgemiz firmaları ile bire bir görüşme sağladılar.