Sertifikalı Eğitim Hk.

7 Ekim 2019

Tarih     :07/10/2019

İlgi: Sağlık Turizm Derneği’nin 01.10.2019 tarihli yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Sağlık Turizm Derneği Türkiye’nin sağlık turizmi potansiyelini geliştirmek için Bakanlıklar, Kalkınma Ajansları, Üniversiteler, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla işbirliği halinde yayın, proje, basılı-görsel materyal üretimi; ulusal ve uluslararası çalıştaylar, seminerler, kongre, konferans, sağlık hukuku ve mesleki eğitim programları düzenlemekte olduğu bildirilmiştir.

Söz konusu Sağlık Turizmi Süreç Yönetimi Sertifikalı Eğitim programı 14-18 Ekim 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek olup detaylı bilgi için: Yılmaz Yetiş/ 0538 852 83 79 irtibata geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.