I. Uluslararası X. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş güvenliği Kongresi

11 Ekim 2019

İlgi: TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nin 25.09.2019 tarih ve 61,4/846 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Çukurova Üniversitesi Mithat ÖZSAN Amfisi’nde, I. Uluslararası X. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş güvenliği Kongresi yapılacağı bildirilmiştir.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası tarafından; birincisi 2001’de düzenlenen ve o tarihten bu yana toplamda dokuz kez ulusal çapta gerçekleştirilen, 2019 yılında uluslararası olarak yapılacak kongrede; emekten halktan yana bir meslek örgütü olmanın bilinci ve sorumluluğuyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her şeyden önce insan yaşamının öneminin geldiğini vurgulamaya devam edileceği bildirilmiştir.

Detaylı bilgi için www.isigkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.