Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve VERBİS Semineri

17 Ekim 2019

17/10/2019

Odamız ve Lege Attorneys at Law işbirliğinde 23 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve VERBİS” konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim/Seminer İçeriği:

Eğitim/Seminer Konusu: KVKK ve GDPR nedir? KVKK neleri, nasıl koruma altına almıştır? Hangi şirketler KVKK ‘ya tabidir? Şirketimiz Türkiye’de olduğu halde GDPR’a uymakla yükümlü müyüz? KVKK gereği Şirketimizin yapması gerekenler nelerdir? GDPR’ın kapsamına girdiğimizde Şirketimizin yükümlülükleri nelerdir? Açık rıza nedir? İlgili kişinin (verisi işlenen gerçek kişi) izni olmadan kişisel veri işleyemez miyiz? Tek bir izin ile bütün işlemleri yapmak neden mümkün olmuyor? Şirketimizin verileri bulutta, bu durumda verileri yurtdışına mı aktarmış oluyoruz? Verileri yurtdışına aktarmak için neler yapmak gerekir? Aydınlatma yükümlülüğü nedir? Aydınlatma metni ve benzeri hukuki metinler hazırlayarak, bunları web sitemizde yayınlayarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmiş olur muyuz? VERBİS nedir ve nasıl kullanılır? Yükümlülüklere uymazsak karşılacağımız yaptırımlar nelerdir?

Eğitimci/Konuşmacı: Av. Mehmet Koç & Av. Mehmet Şahin

Yer:  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat:  14:00-17:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.