Odamız Meclis Üyeleri, TOBB Oda - Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı

21 Ekim 2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz 18  - 20 Ekim 2019 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen "TOBB Oda - Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri" ne iştirak ettiler.

Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde TOBB’un Kurumsal Yapısı, TEPAV + Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Dönüşüm, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Etkili Yönetim Becerileri, Protokol Kuralları, Finansal Yönetim, E- Ticaret ve Sosyal Medya, Medya İlişkileri, Mimikler Yalan Söylemez Kültürler Arası Beden Dili, Kişisel Gelişim Konuşması ve Türkiye Ekonomisindeki Güncel Gelişmeler konularında bilgiler aktarıldı.

Eğitimin son gününde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin kampüsü ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ