Çorlu 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algandan Odamıza Ziyaret

21 Ekim 2019

Çorlu 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan 21 Ekim 2019 Pazartesi günü Odamıza ziyarette bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Meclis Başkanımız Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hüseyin Ersoy ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz ziyarette hazır bulundu.

Tuğgeneral Tevfik Algan, Odamızın başarılarını takdir ederek Trakya ve Türkiye için son derece önemli bir kurum olduğunu dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, ziyarette faaliyet ve projelerden bahsetti.

Volkan; Barış Pınarı Harekatı’na destek vererek bölgede yaşanan problemler ve çözüm önerilerini Algan ile paylaştı.

Algan ziyaret sonrası Meclis Başkanı Erdim Noyan’ı da makamında ziyaret etti.

HABER GÖRSELLERİ