22 Ekim 2019
Odamızdan 1.000 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Odamız tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği nakdi yardım ile, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi 1.000 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

Ayakkabılar 22 Ekim 2019 Salı günü Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan,  Meclis Başkanımız Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Mehmet Manav ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’ün katılımıyla Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Serdar Gündüz’e teslim edildi.

1000 Ayakkabı İhtiyaç Sahibi Öğrenciye Ulaşacaktır

Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede yaptığı konuşmada; "Çorlu'da bulunan okullarımızda ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızı tespit ettik. Bu tespit sırasında okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO'dan gelen ayakkabıları ihtiyaç sahibi öğrencilere vereceğiz. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir." Açıklamasında bulundu.

Bizler Sosyal Sorumluluk Adına Elimizden Gelen Tüm Desteği Vereceğiz

Ayakkabı yardımıyla ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; “İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda toplam 1.000 öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bizler sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu imkanı bizlere sağlayan siz değerli müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABER GÖRSELLERİ