Sektörel Performans Ödül Organizasyonu

4 Kasım 2019

İlgi: Kocaeli Sanayi Odası’nın 17.10.2019 tarihli yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla bu yıl 12. Si düzenlenen Sektörel Performans Değerlendirme ödül organizasyonu için başvuruların alınmaya başlandığı bildirilmiştir. İlgili organizasyona son başvuru tarihi 4 Kasım 2019 dur. Kocaeli Sanayi Odasının önderliğinde düzenlenen organizasyonun çözüm ortakları Price Waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı(TEPAV), Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. Major Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri, Medya Ortakları; Bloomberg HT ve Dünya Gazetesi, Bölge Ortaklar ise Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansıdır.

Bilgilerinize sunarız.