ÇORLU TSO´NUN AVRUPA STANDARDLARINDA HİZMET VEREN (A MÜKEMMEL) SINIFINDA ODA OLDUĞU TESCİLLENDİ

27 Nisan 2012
ÇORLU TSO'NUN AVRUPA STANDARDLARINDA

HİZMET VEREN

(A MÜKEMMEL) SINIFINDA ODA OLDUĞU TESCİLLENDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Oda Sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi kapsamında; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Denetimi, 27 Nisan 2012 Cuma günü  gerçekleştirildi.

TOBB Akreditasyon Denetçisi Saygın Baban ve TSE Baş Denetçisi Arzu Gülhan Yüzereroğlu  tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda 2006 yılında Akredite olan Çorlu TSO, Akredite Odalar arasında A (Mükemmel) sınıfına girmeye hak kazandı.

TOBB tarafından, Oda Üyelerine "Beş Yıldızlı  Hizmet" vermesi için fırsat oluşturan 3 seviyede değerlendirilen ve  A (Mükemmel), B (Tam) ya da C (Gelişmeye Açık) seviyelerinde) Akredite edilmelerine imkan sağlayan sistem kapsamında; Çorlu TSO A (Mükemmel) sınıfında, Türkiye'de ki aynı sınıfta olan 11 Odadan sonra, 12nci Oda olarak yerini aldı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu:

Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim olarak gerek mevcut hizmet kalitemizin arttırılması gerekse hizmet yelpazemizin genişletilmesi için yapmış olduğumuz çalışmaların ve projelerin ne kadar doğru işler olduğu vizyonel bir yönetim anlayışı içinde olduğumuz bu akreditasyon denetimi neticesinde  belgelenmiştir.

Türkiye genelinde 364 Oda ve Borsa içinde 12. Oda olarak A kategorisinde yer alan Çorlu TSO'nun bundan sonra ki hedefi ulusal başarılara imza atmaktır. Çorlu TSO'yu Avrupa Standartları üst seviyesine taşırken başta yönetimimize göstermiş oldukları güven ve destekten dolayı meclis üyelerimize ve özverili çalışmalarından dolayı personelimize teşekkür ederim.

Çorlu TSO her konuda ilklere imza atan, bölgenin lider odası olmaya devam edecektir.