İŞTE Mutluluk ve Başarı Semineri

8 Kasım 2019

08/11/2019

Odamız tarafından 15 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek “İŞ’TE Mutluluk ve Başarı” konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Mutlu Beyin Başarılı Çalışanlar, Nasıl Mutlu Şirketler Olabiliriz, Zor Zamanlarda Nasıl Mutlu Olabiliriz? Modern Yaşam Enerjimizi ve Mutluluğumuzu Nasıl Etkiliyor? Mutluluk ve Beyim

Konuşmacı: Psikolog Yeliz Arda

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00-16:00

NotEğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.