TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Beraberindeki Bürokratlar Odamızı Ziyaret Etti

11 Kasım 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, 60. Hükümet Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, 24. Dönem TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, 59. Hükümet ve İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU, 58-59. Hükümet Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali COŞKUN, YSK Başkanı Sadi GÜVEN 08 Kasım 2019 Cuma günü Odamıza ziyarette bulundu.

Ziyarette; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Meclis Başkanı Erdim NOYAN ve Meclis Üyeleri hazır bulundular.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN; Odamız çalışmaları, projeleri ve bölgemiz hakkında bilgiler sundu.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın akredite oda olduğunu, üyelerine 5 yıldızlı hizmet verdiğini belirterek;  “Türkiye’nin en önemli odalarından bir tanesi Çorlu TSO’dur. Avrupa standartlarında kaliteli hizmet veren Çorlu TSO’nun Başkanlarını, Meclisini ve Personelini canı gönülden kutluyorum” Faaliyet ve projeleri ile örnek odalarımız arasında bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

İYİYE DOĞRU GİDİYORUZ

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Yüzde 5 büyüme bekleniyor. Bu tabii ekonomimizi olumlu yönde pozitif yönde etkiliyor. Şu anda banka kredileri faizleri düşmeye başladı. Bankalarda yavaş yavaş hareketlilik başladı. Piyasa dönmeye başladı ve umudumuz ve gelecek açısından iyi olacak inşallah. İyiye doğru da gidiyoruz” dedi.

190 ÜLKEDEKİ MUHATTAPLARA MEKTUP

Hisarcıklıoğlu Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak ise, “190 ülkeye, bu 190 ülkedeki bizim muhataplarımıza iş dünyası olarak bizler, işçiler işçi sendikalarına, memurlar memur sendikalarına, esnaf kuruluşlarımız, esnaf kuruluşlarına, ziraat odalarımız ziraat odalarına bütün dünyadaki ziraat odalarına Barış Pınarı Harekatı’nın nasıl haklı olduğumuzu anlatan mektupları gönderdik” diye konuştu.

ÇORLU’YA OKUL SÖZÜMÜ TUTACAĞIM

Hisarcıklıoğlu; “Çorlu’ya sözüm söz. Önce illerdeki okulları bitireyim. Ardından Çorlu’ya okul sözümü tutacağım. 17 il kaldı ondan sonra inşallah yapacağım. Böyle genç ve dinamik başkanımızın hatırına yapılır” diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler daha sonra Çorlu Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçakla Çorlu’dan

HABER GÖRSELLERİ