Türk Kırgız İş Forumu - TARİH ve YER DEĞİŞİKLİĞİ

15 Kasım 2019

İlgi: TOBB’nin 15.11.2019 tarih ve 11392 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye Kırgız Cumhuriyeti 9. Dönem Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı vesilesiyle, 22 Kasım 2019 tarihinde Birlik merkezinde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay ve Kırgız Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Sn. Kubatbek Boronov'un katılımlarıyla, "Türk-Kırgız İş Forumu'nun" düzenleneceği bildirilmişti.

Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı'ndan alınan bilgi doğrultusunda, söz konusu Türk-Kırgız İş Forumu'nun yeri ve tarihi değiştirilmiştir. Buna göre Türk-Kırgız İş Forumu 21 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da İstanbul'da Conrad İstanbul Bosphorus Otel'de (Büyük Balo Salonu), yine Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ve Kırgız Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Sn. Kubatbek Boronov'un katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Söz konusu İş Forumuna katılmak isteyen firmalarının, kayıt işlemlerini 20 Kasım 2019 tarihine kadar kirgizistan.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru forumunu doldurarak yapmaları ve Birliğimize ([email protected]) bildirmeleri gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.