20 Kasım 2019
İzzet Volkan; "Ülkemiz ve Bölgemiz İçin Tüm Kurum ve Kuruluşların Yanındayız"

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan, Meclis Başkanımız Erdim Noyan, Meclis Sayman Üyesi İsmail Korkut, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz protokol ziyaretleri kapsamında 19 Kasım 2019 Salı günü Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç’a ziyarette bulunarak yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; "Görevlerine yeni gelen kurum amirlerimize başarılar diliyoruz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek bölgemiz ve ülkemiz için başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden gelen tüm desteği her zaman vermeye hazırız.” Dedi.

HABER GÖRSELLERİ