21 Kasım 2019
Daha Kolay Nasıl Öğrenirim Anne? Semineri Odamızda Gerçekleşti

Çorlu TSO Akademi tarafından düzenlenen eğitim ve seminerler kapsamında 21 Kasım 2019 Perşembe günü “Daha Kolay Nasıl Öğrenirim Anne?” semineri gerçekleşti.

Seminere; Odamız 14. Meslek Komitesi Başkanı Hülya Perin, Başkan Yardımcısı Raşit İldoğan ve Komite Üyesi Hüseyin Yüksel katılımda bulundu.

Nazlı Yıldıran Akbaş ve Dr. Gülçin Babaoğlu’nun sunumlarıyla gerçekleşen seminerde; Bir çok çocuğun sahip olduğu öğrenme yeteneği hayatının ilk yıllarında duyduğu dil ile ilgili olabilir mi? Dil edinimi ile birlikte ileriki akademik yaşantısında çocuğumuz riskli grupta ise anne baba olarak bunu nasıl fark edebiliriz? Neler yapabiliriz? Nasıl önlem alırız? ve Erken müdahalede anne baba olarak alacağımız rol nedir? konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ