Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Tekirdağ Vergi Rekortmenleri Ödül Törenine İştirak Etti

5 Mart 2012
Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu  Tekirdağ Vergi Rekortmenleri  Ödül Törenine İştirak Etti

23. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde  Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından  Kurumlar ve Gelir  Vergisinde en çok vergi veren kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda  gerçekleştirilen törene Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'in yanısıra, Tekirdağ Milletvekili Ziyeaddin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden ve Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Tekirdağ'ın diğer ileri gelenleri ve işadamları katıldı.

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdülkayyum Karayel Türkiyede  en çok vergi veren 9. il olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek '9. olmamızı sağlayan tüm mükelleflerimize  Ülke ekonomisine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz' dedi. Kurumlar ve Gelir Vergisinde ilk 10′a giren kişi ve kuruluşlara plaketleri yetkililer tarafından takdim edildi.

Törenden Sonra Protokol üyeleri Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay 'ı makamında ziyaret ederek, ev sahipliği için teşekkür ettiler. Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay;  " Böylesine önemli bir törene ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz, Vergi rekortmenlerimize teşekkürediyorum, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak daima destekçileriyiz " dedi.