5 Aralık 2019
Su Arıtma, Su Şartlandırma Eğitimi Odamız Batı Eğitim Salonu´nda Gerçekleşti
Çorlu TSO Akademi'de 5 Aralık 2019 Perşembe günü Su Arıtma, Su Şartlandırma Eğitimi gerçekleşti. Reverse Osmos Sistemleri Dizaynı ve İşletilmesi, Ultrafiltrasyon Sistemleri Dizaynı ve İşletilmesi, Atıksu Geri Kazanım Sistemleri Dizaynı ve İşletilmesi, Su Şartlandırma Kimyasalları Seçimi ve Uygulaması, Çevre ve İnsan Sağlığına Zararlı Olmayan Kimyasal Uygulamaları, Online Analiz ve Kontrol Sistemleri (Endüstri 4.0), Soğutma Kulesi, Kazan, Chiller, Filtrasyon Sistemlerinde Yapılacak İyileştirmelerle Su Tasarrufu konularında Hakan Aytekin ve Numan Fındıkoğlu katılımcılara bilgiler verdi.
Eğtiime Odamız Meclis Katip Üyesi ve 10. Meslek Komite Üyesi İsmail Korkut, 10. Meslek Komite Üyesi ve Meclis Üyesi Görkem Bardak ve 10. Meslek Komite Üyesi Erol Sevilmiş katılımda bulundu.
HABER GÖRSELLERİ