Deprem Bilinci ve Deprem Anında Yapılması Gerekenler Semineri Odamızda Gerçekleşti

6 Aralık 2019

Odamız ve Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) işbirliğinde  düzenlenen eğitim ve seminerler kapsamında 6 Aralık 2019 Cuma günü    düzenlenen “Deprem Bilinci ve Deprem Anında Yapılması Gerekenler Semineri” gerçekleşti.

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) uzmanları tarafından Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşen seminerde, afette alınması gereken tedbirler, öncesi ve sonrası yapılacaklar, afetten sonraki ilk 72 saatin önemi ve doğru davranış şekilleri konularında katılımcılara bilgiler aktardılar.

Seminere Odamız Meclis Başkan Yardımcısı  ve 13. Meslek Komite Üyesi Umut Güngör katılımda bulundu.

HABER GÖRSELLERİ