Çorlu TSO Yöneticileri Gıda Sektöründeki Üyelerine Ziyarette Bulundular

18 Nisan 2012
Çorlu TSO Yöneticileri Gıda Sektöründeki Üyelerine Ziyarette Bulundular
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Levent Bormalı, Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan  Ercili, Nurdoğan Yavuz ve Mehmet Ağu  18  Nisan 2012 Çarşamba günü  Çorlu Gıda Sitesi Başkanı Erkan Çarıkçı, Başkan Yardımcısı Muhammer Sanşili  ve Çorlu Gıda Sitesi'nde bulunan odamız üyeleri Güler Ticaret Yetkilisi Taner Güler, Marmara Gıda Maddeleri Tic. ve San. Ltd. Şti. Yetkilisi Cüneyt Ataman, Nurçağ Gıda Aracılık Hiz. Tic. San. Ltd. Şti Yetkilisi Muhammer Sanşili, Özbereket  Gıda İnş. Otom. Yedek Parça ve Aksesuarları San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Bekir Aktaş, Aydınlar Sebze Meyve Tarım Ürünleri ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti Yetkilileri Sezgin Adıgüzeloğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Papatya  Marketleri  Yetkilisi Timur Gaygusuzoğlu'nu ziyaret ederek, akabinde yine Çorlu TSO üyeleri; Soyer Ticaret Yetkilisi İbrahim Soyer, Kısmet Bakkaliyesi Yetkilisi Mülayim Tanrıverdi, Uğuray Tic. ve Paz. İnş. Sıhhi Tesisat Malz. Tic. Şti. Yetkilisi Zafer Aydın, İstanbul Gıda Tekstil İnş. Yapı Marketleri Tic. ve San. Ltd. Şti. Yetkilisi Yaşar Yılmaz ve Öztürk Ticaret Yetkilisi İbrahim Öztürk'e ziyarette bulundular.

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; " Odamız üyelerinin ihtiyaçlarını dinlemek, sorunlarına çözümler üretebilmek amacıyla ziyaretlerimize devam ediyoruz. Tüm üyelerimizi görev süremiz boyunca zaman mefhumu açısından ziyaret edebilmemiz çok zor, fakat  fırsat buldukça üyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bizler istiyoruz ki üyelerimiz Çorlu TSO'yu  benimsesinler. Sektörel bazdaki taleplerini  iletsinler. Bizler her birimiz farklı sektörlerden geliyor olmamıza rağmen üyelerimizin yaşamış oldukları sektörel sıkıntıları, problemleri birebir hissedebilmemiz çok zor. Ancak üyelerimiz bizlere yaşadıkları sıkıntıları iletirlerse bizler de o yönde çalışmalarımızı ortaya koyarak sorunlarına çözümler üretmeye çalışırız. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak aşamayacağımız engel yoktur. Çorlu TSO Yönetimi olarak sadece gıda sektörüne değil Odamız üyesi tüm sektörlere bir bütün olarak bakıyoruz. Gerek sektörel, gerekse Çorluyla ilgili aldığımız kararlarda ortak menfaatleri göz önünde bulunduruyor, maksimum fayda  sağlanacağına inandığımız  bir karar ise o yönde kararlar alıyoruz. Üyelerimizin fikirlerine de bu doğrultuda önem veriyoruz" dedi.

Ayrıca; Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu oda çalışmaları, projeleri ve bölgemizde yaşanan mevcut gelişmelerle ilgili üyelere bilgiler verdi.

Çorlu Gıda Sitesi Başkanı Erkan Çarıkçı ziyaretinden.

Nurçağ Gıda Aracılık Hiz. Tic. San. Ltd. Şti Yetkilisi Muhammer Sanşili ziyaretinden.

Soyer Ticaret Yetkilisi İbrahim Soyer ziyaretinden.

Kısmet Bakkaliyesi Yetkilisi Mulayim Tanrıverdi ziyaretinden.

Uğuray Tic. ve Paz. İnş. Sıhhi Tesisat Malz. Tic. Şti. Yetkilisi Zafer Aydın ziyaretinden.

İstanbul Gıda Tekstil İnş. Yapı Marketleri Tic. ve San. Ltd. Şti. Yetkilisi Yaşar Yılmaz ziyaretinden.

Öztürk Ticaret Yetkilisi İbrahim Öztürk ziyaretinden.