Dış Ticarette Teslim ve Ödeme Şekilleri ile Bankacılık İşlemleri Semineri Gerçekleşti

1 Mart 2012

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Avrupa İşletmeler Ağı Çorlu İrtibat Bürosu işbirliğiyle düzenlenen "Dış Ticarette Teslim ve Ödeme Şekilleri ile Bankacılık İşlemleri" konulu seminer  1 Mart 2012 Perşembe günü Odamız Meclis Salonun'nda  gerçekleşti.

Seminerde; Okan Ünv. Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Topçuoğlu; Dış Ticarette Teslim Şekilleri (Incoterms 2010), Dış Ticaretin Fiyatlandırılması, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri, Bankacılık İşlemleri ve Risk, Akreditif Analizi, Kabul Kredili-Karşılıklı Ticaret konuları  hakkında katılımcılara bilgiler verdi.