Odamız 13. Meslek Komitesi, Sigorta Acenteleri İle Bir Araya Gelerek Komite Toplantısını Gerçekleştirdi

8 Ocak 2020

KVKK yasasıyla ilgili Sigorta Acentelerinin kendilerini güvence altına alabilmeleri için Ahmet Aylanç Sigorta Acenteliği’nin kurmuş olduğu yazılım programı hakkında bilgilerin verildiği “13. Meslek Komitesi Toplantısı”ı  8 Ocak 2020 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya; 13. Meslek Komite Başkanı Özber Çetin, Başkan Yardımcısı Alev Arslan, Komite Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Umut Güngör, Ümit Kurtulmuş, Hüseyin Toker, Seran Bozkurt ve Sigorta Acenteleri katılımda bulundu.

HABER GÖRSELLERİ