Kaynak Teknolojileri ve Kaynakçı Geliştirme Semineri Odamızda Gerçekleşti

22 Ocak 2020
Kaynak Teknolojileri ve Kaynakçı Geliştirme Semineri Odamızda Gerçekleşti

Odamız tarafından  düzenlenen “Kaynak Teknolojileri ve Kaynakçı Geliştirme Semineri” 22 Ocak 2020 Çarşamba günü Odamız Kuzey Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Celalettin Dündar; Sektörde Kullanılan Kaynak Yöntemleri, Elektrik Ark Kaynağı, Gazaltı MİG-MAG Kaynağı ve TİG-WİG Kaynak yöntemleri, Tozaltı Kaynağı, Oksi Asetilen Kaynağı, Tamir Bakım ve Sert Lehimleme Teknikleri, Ramazan Aslan; Kaynak Mühendisliği, Kaynak Teknikerliği, Kaynak İnspektörlügü ile ilgili tanıtım, Mustafa Tosun; Uluslararası Kaynakçı Belgelendirmesi ve Tahribatsız, Tahribatlı Muayene Yöntemleri (NDT), Aykut Gülcan ve Erkan KOÇ; Sektörde Kullanılan Kaynak Makinaları,  (TİG-WİG  - MİG-MAG  -  MMA) hakkında katılımcılara bilgiler aktardılar.