Üyelerimiz Askeri Fabrikalar Tedarik Zinciri Trakya Buluşmaları Çalıştayında Bir Araya Geldi

22 Ocak 2020

Trakya Bölgesinde Savunma ve Havacılık Sanayi Yerlileştirme Programlarını yürüten TÜDEP ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde Odamız ev sahipliğinde Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğünün, ihtiyaçların tedariğinde; yerli ve milli imkanların kullanılması ve işbirliği kanallarının geliştirilmesi ile Stratejik İşbirliği Anlaşmaları ve Onaylı Tedarikçi geliştirme çalışmalarına, üretim ve altyapısı uygun Bölge sanayicilerinin de dahil edilebilmesi için 22 Ocak 2020 tarihinde “Askeri Fabrikalar Tedarik Zinciri Trakya Buluşmaları Çalıştayı” gerçekleşti.

Sunumlar; SİA Koordinatörü Milli Savunma Uzmanları; Ahmet Altuğ Karaduman, Aykut Yüksel, Strateji ve İş Geliştirme Uzmanı İsmail Uysal ve Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme SİA Müdürü Yasemin Kaval tarafından gerçekleşti.