Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

10 Nisan 2012
Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor
  Başaran Granit ve Mermer Yetkilisi Hüseyin Başaran ziyaretinden

Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Çorlu  Ticaret ve Sanayi Odası, bölgemizde faaliyetlerini sürdüren üyelerine ziyaretlerine devam ediyor.

Odamız üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Engin Adıgüzeloğlu ve Levent Bormalı  10 Nisan 2012 Salı günü Başaran Granit ve Mermer Yetkilisi Hüseyin Başaran, Aysaç Mühendislik Saç Metal Demir San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Ramazan Yaman, şirket ortakları Nazmi Yamanoğlu ve  Mustafa Güçlü  ve  Er-Taş Harita Mühendisliği Planlama Emlak İnşaat  San. ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Taner Erdim'e ziyarette bulundular.

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; Elimizden geldiği kadarıyla  üyelerimizi en üst seviyede ziyaret etmeye devam edeceğiz.Amacımız üyelerimizin  sorunlarını  dinlemek ve sorunlarına çözümler üretebilmektir diyerek odamız hedefleri, çalışmaları, projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında   bilgiler verdi.

Aysaç Mühendislik Saç Metal Demir San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Ramazan Yaman, Şirket Ortakları Nazmi Yamanoğlu ve  Mustafa Güçlü ziyaretinden

Er-Taş Harita Mühendisliği Planlama Emlak İnşaat  San. ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Taner Erdim ziyaretinden