4 Şubat 2020
5. Meslek Komitesi´nden Grup Üyelerine Ziyaret
Odamız 5. Meslek Komite Başkanı Nüvit Kırçuval, Komite Üyeleri; Cem Tunalı, Ahmet Mert ve Gökhan Tunalı 5. Meslek Komite Grubunda bulunan üyelerimize ziyarette bulunarak sektörel sounlar hakkında istişarelerde bulundular.
Komite Üyeleri; Teknik Dizel Pompa Motorlu Araçlar Bakım Yedek Parça Pazarlama San.ve Tic.Ltd.Şti. Kerim Hakan Yaylacık , Vildan Yaylacık, Kandel Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hamit Kandilci, Gümüştaş Oto Lastik Kaplama-Atila Gümüştaş Çorlu Şubesi, Atila Gümüştaş, Irmak Çağdaş Makina İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Doğan Çağdaş , Nedim  Kaya , İsmail Beyan, Furkan Çankaya-Naturel Kumlama Teknik Temizlik, Furkan Çankaya, Nermin Alkınç-Mutfak Reklam Nermin Alkınç, Kenan Akbaş-Trakya Lift Kenan Akbaş, Önder Mobilya ve Oto Lastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çorlu Şubesi Önder Kınık’a ziyarette bulundular.
HABER GÖRSELLERİ