Bakım ve Tespit Alanında Test, Ölçüm ve Kalibrasyon Teknolojileri Teknik Semineri Odamızda Gerçekleşti

6 Şubat 2020
Bakım ve Tespit Alanında Test, Ölçüm ve Kalibrasyon Teknolojileri Teknik  Semineri Odamızda Gerçekleşti

Odamız, MC Danışmanlık Kalibrasyon Eğitim Hizmetleri ve MİNERVA Elektronik Makine ve Dış Tic. işbirliğinde düzenlenen “Bakım ve Tespit Alanında Test, Ölçüm ve Kalibrasyon Teknolojileri Teknik” Semineri  06 Şubat 2020 tarihinde Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Seminerde Metin Yurtsever ve Ömer Celep; Topraklama Sistemleri ve Topraklama Direnci Ölçüm Teknikleri, İzolasyon Direnci Ölçüm Teknikleri, İç Tesisat Kontrolleri ve Kaçak Akım ve Kablo Testleri, Genel Metroloji ve Kalibrasyon Teknikleri, Ölçümde Termografi nedir ve Termal Kamera uygulamaları, Ölçüm Aletleri Multimetre ve Pens ampermetreler’ deki yeni teknolojiler konularında katılımcılara bilgiler aktardılar.

HABER GÖRSELLERİ