Çorlu TSO Akademi´de “Anneciğim Babacığım Beni Duyar mısın?” Semineri Gerçekleşti

10 Şubat 2020
Anne –Baba Tutumları, Nereye Kadar Disiplin,Nereye Kadar Sevgi, Bir Çocuk Nelere İhtiyaç Duyar.( Duygusal ), Anne Babaların Öğrenme Süreçlerine Etkileri, Güçlü Çocuk Yetiştirmek, Otorite ,Disiplin Ve Sınırları, Tuvalet Eğitimi Ve Sıkıntıları, Yaygın Gelişimsel Bozukluklar Ve Önleyici Tutumları. konularının işlendiiği  “Anneciğim Babacığım Beni Duyar mısın?” semineri 8 Şubat 2020 Cumartesi günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.
Uzman Klinik Psikolog Mehmet Uzut ile Çocuk Gelişimi Sosyal Hizmet Uzmanı ve Danışmanı Mediha ÖNAL katılımcılara sunumlar eşliğinde bilgiler verdiler.