KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı Odamız ve KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürlüğü İşbirliğinde Gerçekleşti

19 Şubat 2020

KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı Odamız ve KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürlüğü işbirliğinde 19 Şubat 2020 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

KOBİ Uzman Yardımcısı İsmail Taha Çeykel’in sunumlarıyla gerçekleşen toplantıda; KOSGEB Girişimciliği Geliştirme Destek Programı, Yurt Dışı Pazar Destek Programı, Teknoyatırım Destek programı, AR-GE Destek Programı, İşbirliği Destek Programı, KOSGEB Veri Tabanı Kaydı//Güncellenmesi hakkında bilgiler verildi. Toplantı destekler hakkında soru-cevap bölümüyle sona erdi.