Çocuklarımız Neden Okul Kantinlerinden Alışveriş Yapmalı Semineri Odamızda Gerçekleşti

5 Mart 2020

“Çocuklarımız Neden Okul Kantinlerinden Alışveriş Yapmalı” semineri 04 Mart 2020 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda düzenlendi.

Odamız 15. Meslek Komite Başkanı Nihal İşbilen, Komite Üyeleri; Mustafa Bahadır Yekeler, Elif Perçinoğlu ve Sunay Gülerin katıldığı seminer; İstanbul Kantinciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Osmanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sağlığı Sorumlusu Halime Çınar, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Yüksek Gıda Mühendisi Gamze Karakurt, Çorlu Toplumsal Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Polis Memuru Ali Adatepe ve İlçe Sağlık Müdürlüğü Çevre Sağlık Teknikeri Mikail Başal’ın sunumlarıyla gerçekleşti.

“Türkiye’de Bir İlk”

İstanbul Kantinciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Osmanoğlu seminerde yaptığı konuşmada; “Daha öce Türkiye’de böyle kurumlarla bir araya gelip konuşma yapılması ve okul aile birlikleri ile kantincilerin buluşması Türkiye’de bir ilk olmuştur. Bu organizasyon İçin Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ederiz.”Dedi.