Uyku, İş ve İşçi Sağlığı Sempozyumu Gerçekleşti

26 Mart 2012
Uyku, İş ve İşçi Sağlığı Sempozyumu Gerçekleşti
Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çorlu  Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk Uyku Tıbbı Derneği tarafından düzenlenen  uyku bozukluklarının tedavi edilemediği takdirde  ortaya çıkabilecek sorunlar ve  bunların günlük iş hayatına yapacağı etkilerin ve çözüm önerilerinin konu edildiği "Uyku, İş ve İşçi Sağlığı Sempozyumu"  24 Mart 2012 Cumartesi günü Çorlu Divan Otel'de gerçekleşti.

İki oturumdan oluşan Sempozyumun birinci oturumunda; Doç. Dr. Sadık ARDIÇ "Uyku Tanımı ve Tarihçesi", Uzm. Dr. Nurdoğan YAVUZ "Uyku Bozuklukları", Doç. Dr. Burcu TOKUÇ "İş Yerlerinde Uyku Bozukluklarına İş Sağlığı ve Güvenliği Perspektifinde Yaklaşım Nasıl Olmalıdır" konularında, Sempozyumun ikinci oturumunda ise  Prof. Dr. Remzi ALTIN "Uykuya Bağlı İş Kazaları",  Uzm. Dr. Halit YAŞAR "Uykuya Bağlı Trafik Kazaları", Doç. Dr. Recep ALP " Vardiyalı Çalışmaya Bağlı Uyku Sorunları", Prof. Dr. Hikmet YILMAZ "Uyku Bozukluklarında Hukuksal Boyut" konularında  katılımcılara bilgiler verdiler.

Prof. Dr. Remzi ALTIN

Uzm. Dr. Nurdoğan YAVUZ