Çorlu TSO 2012 Yılı 1. Meslek Komiteleri Bileşik Toplantısını Gerçekleştirdi

26 Mart 2012
Çorlu TSO 2012 Yılı 1. Meslek Komiteleri Bileşik Toplantısını Gerçekleştirdi
 Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2012 yılı 1. Meslek Komiteleri toplantısı "Bölgemiz ve Çorlu Sınai ve Ticari Hayatındaki Gelişmeler" başlığı altında 23 Mart 2012 Cuma günü  Silver Side Otel'de  gerçekleşti.

Toplantının açış konuşmasını yapan Çorlu TSO Başkanı İhsan ERİK "Bu milletin evladları olarak, hepimizin yüreklerini yakan; Afganistan Kabil'de şehit verdiğimiz 12 askerimiz ve Cudi dağında şehit verdiğimiz özel tim 5 polisimiz için; milletimize baş sağlığı diliyorum. Allah ailelerine sabırlar versin. İnşallah, en kısa zamanda bu üzüntülerimiz son bulur; yanlızca iyilikler, güzellikler konuşuruz" dedi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; 2009 şubat ayından bu güne kadar  yaklaşık üç yıllık bir görev süremiz var. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve yönetimi olarak daha iyiye nasıl taşırız diye çalıştık. Odamız Meslek Komitelerinin bizlere iletmiş oldukları sorunlar ve çözüm önerileri sunduk. Gerek üst makamlara iletme gerekse kurumsal anlamda yapmamız gerekenleri elbirliği içerisinde yaptık. Bu mücadeleyi sergiledik ve sergilemeye devam edeceğiz. Üyelerimizin mesleki kabiliyetlerinin güçlenmesi için eğitim ve organizasyonlar düzenledik. Kurumsal projelere imza attık ve bunların meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladık. Biz göreve başladığımız günden bu yana üyelerimize nasıl daha iyi hizmet verebiliriz diye düşündük. Bu sorumluluklar çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla daha iyi işler başarmak istedik"dedi.

Son yıllarda daha da zorlaşan Bulgaristan vizesi ile ilgili girişimleri ve aldıkları sonucu anlatan Çorlu TSO Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; "Uzun süren bir çalışmamız oldu. Çorlu TSO olarak bölgemizdeki üyelerimize hizmet etmek adına gündem maddesi yaptık. Bulgaristan vizesi sorununu Trakya Başkanlar toplantısında gündem maddesi yaptık. Bulgaristan vizesi nedeniyle boykot ettik ve olumlu sonuçlar aldık. Bulgaristan tarafında ses getirdi. Çorlu TSO'nun yaptığı gündem maddesi sonucunda Bulgaristan'a Shengen vizesi ile giriş serbest oldu. Bizim dönemimizde yapılan en büyük yatırımlardan birisi de Islah OSB'ler diye konuştu. Islah OSB'ler hakkında geniş çaplı bilgiler verdi.

Odanın üyelerine ve Çorlu'ya yönelik yaptığı hizmetler hakkında bilgiler vermesinin  ardından  Çorlu TSO'nun yaptığı çalışmalar slayt eşliğinde takdim edildi.

Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan ERİK

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU